Ennatuurlijk Werving & Selectie

Ennatuurlijk en Greenvis hebben al jarenlang een nauwe samenwerking. Niet alleen de doelstelling en ambities van de bedrijven zijn overeenkomstig, de bedrijfsculturen passen ook uitstekend bij elkaar. Nederland is bezig met een versnelling in de energietransitie en de beide bedrijven komen elkaar dan ook steeds vaker tegen.

Werkzaamheden Greenvis

Het zoeken naar specialisten op het gebied van duurzame warmte en koude oplossingen was voor Ennatuurlijk moeilijk en tijdrovend. Gezien de groei in duurzame energieprojecten bij Ennatuurlijk, was er een urgente behoefte aan een manager met kennis van en ervaring in het ontwikkelen van warmtenetten. Ennatuurlijk is op de hoogte van de detacheringsmogelijkheden bij Greenvis en heeft een werving en selectie vraag neergelegd. Greenvis heeft een uitstekend netwerk van experts en wist binnen afzienbare tijd de juiste kandidaat voor de functie van manager Engineering & Realisatie te vinden en te plaatsen.

Over Ennatuurlijk

Ennatuurlijk is een Nederlands en onafhankelijk bedrijf en maakt nu al voor ruim 70.000 consumenten en zakelijke klanten warmte, koude en elektriciteit. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van energie uit afval, van restwarmte of door het effectief opslaan van energie.