Versterking van team Greenvis

Versterking van team Greenvis. Deze maand zijn er weer drie nieuwe collega’s gestart om ons te helpen de warmtetransitie te versnellen. Na twee weken op kantoor staan zij nu ook thuiswerkend klaar om uw opdrachten tot een goed einde te brengen.

Jelle (links) en Sibren (rechts). Marloes staat niet op de foto.

Sibren Lochs – Engineer

In de toekomst wil ik een bijdrage leveren om de warmtetransitie te realiseren, maar tegelijkertijd kan ik ook mijn kennis blijven ontwikkelen op het gebied van duurzame warmte en koude bij Greenvis.

Ik heb eind 2019 mijn studie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Ik heb een biologie bachelor gedaan, maar tijdens mijn studie heb ik steeds meer interesse gekregen voor de energietransitie en daarom ben ik begonnen met de master Earth, Life and Climate en ben vakken gaan volgen richting energy science en geology.

Het afgelopen jaar heb ik, zowel tijdens mijn stage bij IF Technology en mijn afstudeeronderzoek bij TNO, met veel plezier gewerkt aan vraagstukken rond diepe geothermie. Bij Greenvis kan ik nu ook kennis opdoen over warmtenet ontwikkeling en bovengrondse vraagstukken. Ik krijg de kans om uitdagende projecten te realiseren in de warmtetransitie en daar kijk ik naar uit!

Jelle van Tol – Stagiair

“ De duurzame energietransitie is in volle ontwikkeling en ik wil daar een bijdrage aan leveren.

Ik studeer Sustainable Energy Systems aan de Hogeschool van Amsterdam. Steeds meer mensen maken zich de laatste tijd zorgen over de klimaatverandering en er is steeds meer opspraak over hoe energie opgewekt wordt. Het is erg motiverend en inspirerend om te zien hoe Greenvis een bijdrage levert aan de warmtetransitie.

Door middel van mijn stage bij Greenvis krijg ik de mogelijkheid om mij meer te ontwikkelen in de warmtetransitie. Als stagiair krijg je gelijk de kans om mee te werken aan projecten en opdrachten en hierdoor leer je in korte tijd erg veel.

Marloes Lutgerhorst – Officemanager

  “’Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’  is mijn lijfspreuk. Ik zorg graag voor een opperbeste werkomgeving en werksfeer.”

Met veel enthousiasme en energie zorgt Marloes als officemanager ervoor dat alles reilt en zeilt op het Greenvis kantoor, zodat iedereen prettig kan werken. Tevens ondersteunt zij bij de financiële administratie en bij HR taken.

Meer weten over onze nieuwe collega's?

Privé: Sibren Lochs
Engineer

06 - 31968892
sibren.lochs@greenvis.nl
Privé: Sibren Lochs
Privé: Jelle van Tol
Stagiair


jelle.van.tol@greenvis.nl
Privé: Jelle van Tol
Privé: Marloes Lutgerhorst
Officemanager


marloes.lutgerhorst@greenvis.nl
Privé: Marloes Lutgerhorst