Uitbreiding van team Greenvis

Ook in 2020 breidt Greenvis haar team verder uit: deze maand verwelkomen we vijf nieuwe gezichten. Paul Valk is gestart als consultant, terwijl Matthijs Hagenaars is begonnen als trainee. Daarnaast komen Boris Gaboumounga, Sebastiaan Barnasconi en Jippe Beltman de komende maanden bij Greenvis stage lopen.

V.l.n.r.: Jippe Beltman, Sebastiaan Barnasconi, Paul Valk en Boris Gaboumounga.
Matthijs Hagenaars staat niet op de foto.

Paul Valk – Consultant

“Een bijzonder team mensen die met pure intrinsieke motivatie de warmtetransitie verder helpen”

Na de studie luchtvaart in Delft te hebben afgerond, ben ik 9 jaar bezig geweest met het ontwikkelen van buizen in de olie- en gasindustrie. Nu heb ik als doel gesteld mijn energie en tijd te gaan steken in het verduurzamen van de wereld.

Ik ben ervan overtuigd dat het centraal organiseren van duurzame warmte en koude significant zal bijdragen aan dit doel. Bij Greenvis ga ik aan de slag met het realiseren van de warmtetransitie door integraal samen te werken met gemeenten, netwerkbedrijven, warmtebedrijven, installateurs, adviseurs en andere partners.

Dus niet voor eigen succes, maar de warmtetransitie met elkaar realiseren. Dit is de kracht van Greenvis en de reden waarom ik mij hierbij aansluit.

Matthijs Hagenaars – Trainee

“Ik ben zeer blij met de door Greenvis geboden kans om een mooie start te kunnen maken op het terrein van de Duurzame Energie”

Als Technisch Natuurkundige (TU Delft) ben ik meer dan 20 jaar werkzaam geweest op ICT-gebied in de Telecom sector. Eind vorig jaar ben ik zeer enthousiast geraakt om meer te kunnen gaan bijdragen rond duurzame energie en maatschappelijk belang. Ik heb voor en bij diverse mobiele operators gewerkt op het gebied van IT en Infrastructuur (KPN, Telfort, BEN, T-Mobile en VodafoneZiggo). Ik heb rollen vervuld als ontwikkelaar, analist, business analist, teammanager en de laatste periode als projectmanager. Ik hoop bij Greenvis mijn waarde te kunnen gaan hebben, ik denk nu even aan bijv. proces- en projectbegeleiding, overigens boeit mij de inhoudelijke component ook. De komende periode kunnen we samen kijken hoe en waar ik nuttig kan gaan bijdragen. Ik kijk uit naar de samenwerking!

Ik zal het “leer/werk”-traineeship bij Greenvis combineren met een andere opdrachtgever (Gemeente Utrecht).

Boris Gaboumounga – Stagiair

“Voor een betere toekomst is veel verandering nodig en ik wil daar graag een bijdrage aan leveren; gelukkig is er bij Greenvis de mogelijkheid om hieraan te werken en veel werk- en leerervaring op te doen”

Mijn naam is Boris Gaboumounga en Ik zit in mijn laatste fase van de postmaster Eco – Energy aan het Institut Catholique d’Arts et Métiers in Nantes (Frankrijk). Momenteel loop ik stage bij Greenvis. Ik heb meer dan 10 jaar werkervaring in de HSE (Health Safety Environment). De energietransitie is een thema dat vaak terugkomt, maar er wordt nauwelijks gesproken over de warmtetransitie.

Het is inspirerend en motiverend om te zien hoeveel energie Greenvis krijgt van de bijdrage die zij leveren aan deze transitie. Als stagiair krijg je de kans om meteen mee te werken aan projecten. De opdrachten variëren van leidingnetberekeningen in QGis tot het overzichtelijk maken van resultaten in businesscases.

Sebastiaan Barnasconi – Stagiair

“Ik ben benieuwd naar de verschillende invalshoeken van de verduurzaming die Greenvis benut.”

Toen ik afgelopen zomer mijn Bachelor Natuurwetenschappen & Innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht had afgerond, wist ik al dat ik de Master Energy Science wilde volgen, bij veel van jullie wel bekend. Toch heb ik besloten om een jaar uit te trekken om niet te studeren, zodat ik eerst ervaring op kan doen in het veld. Op die manier kan ik een beter idee krijgen van de markt omtrent de energietransitie.

Een stage was namelijk geen onderdeel van het programma en het leek mij altijd belangrijk om dat toch een keer te hebben meegemaakt. Na eerst een paar maanden in Londen te hebben gezeten om te leren koken, heb ik bij Greenvis gesolliciteerd. De aankomende maanden zal ik hier aan de slag gaan als stagiair en ik ben benieuwd naar de verschillende invalshoeken van de verduurzaming die Greenvis benut. Het werk dat ik hier ga doen in combinatie met verschillende lezingen tijdens de lunch lijken mij de perfecte manier om mij op volgend jaar voor te bereiden!

Jippe Beltman – Stagiair

“Benieuwd naar de toekomst van het energiesysteem en mijn eigen bijdrage eraan.”

Als laatste onderdeel van de master Energy Science loop ik stage bij Greenvis, en ga ik het Vesta MAIS model leren begrijpen en toepassen. In de bachelor Aardwetenschappen heb ik veel geleerd over het systeem aarde, maar juist de koppeling naar de samenleving vind ik interessant. Ik vind het leuk om te werken aan concrete oplossingen voor actuele problemen, zoals de warmtetransitie. Ik kijk ernaar uit om veel te leren in mijn tijd bij Greenvis.