Twee nieuwe stagiairs bij Greenvis

Deze maand zijn er twee nieuwe stagiaires gestart: Stef Peters en Felix van Spaendonck. Ze studeren allebei werktuigbouwkunde en staan te popelen om hun kennis uit te breiden en toe te passen in de praktijk.  Wilt u ze beter leren kennen? Ze stellen zich graag even aan u voor.

Felix van Spaendonck – Stagiair

 

“Ik wil graag in mijn werk bijdragen aan een groene toekomst.”

Van jongs af aan word ik enthousiast van het oplossen van puzzels. Tijdens mijn studie werktuigbouwkunde aan De Haagse Hogeschool kan ik dit enthousiasme koppelen aan een passie voor groene energie.

Ik hoop mezelf tijdens de stage te kunnen ontwikkelen door meer te leren over het opzetten en uitwerken van potentiële warmtenetten, en tegelijkertijd mee te helpen aan de verduurzaming van Nederland door mijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Met veel enthousiasme probeer ik zoveel mogelijk projecten op te pakken om veel te leren tijdens de stage.

Stef Peters (stagiair)

 

“Ik wil mijn kennis over duurzame energietechniek graag in de praktijk toepassen.”

Mijn naam is Stef Peters en ik zit in het derde jaar van de opleiding werktuigbouwkunde op de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de eerste jaren van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik de richting duurzame energietechniek heel interessant vind en de kennis die ik hierover heb wil ik graag in de praktijk toepassen.

Greenvis biedt mij de mogelijkheid om beginstappen te maken in de duurzame energie. Dit zal samengaan met het werken aan een mooi project. Door middel van dit project hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan het behalen van de doelen van Greenvis. Verder hoop ik een leerzame stageperiode tegemoet te gaan.

Meer weten over onze medewerkers?

Privé: Jessica van Dijk
Finance Manager

06- 55 46 39 87
jessica.van.dijk@greenvis.nl
Privé: Jessica van Dijk