Twee nieuwe collega’s

Ook in december verwelkomen we weer twee nieuwe collega’s bij ons team. Deze maand zijn Christiaan van Soest en Arwen van der Gugten gestart. Christiaan versterkt Greenvis als consultant én ontwikkelaar, terwijl Arwen onze kennis van gemeentes verbreedt als consultant.

 

V.l.n.r. Christiaan van Soest en Arwen van der Gugten

Christiaan van Soest – Consultant/Ontwikkelaar

“De warmtetransitie is het complexe deel van de energietransitie in de gebouwde omgeving.”

Warmtevraagstukken en energieopslag zijn de rode draden in mijn carrière tot nu toe. Na in 2011 te zijn afgestudeerd aan de TU Delft heb ik bij TNO gewerkt aan een thermochemische warmtebatterij en heb ik bij DNV GL o.a. meegewerkt in en/of aan de basis gestaan van verschillende warmteprojecten. Met de overstap naar Greenvis kan ik mijn kennis m.b.t. het warmtevraagstuk verder uitbouwen, snel schakelen met expert collega’s en me effectief inzetten in het belang van de opdrachtgever. Op deze manier kan ik helpen bij het vormgeven van de warmtetransitie in Nederland.

Arwen van der Gugten – Consultant

“Op het gebied van duurzame warmte hebben we in Nederland, zowel technisch als maatschappelijk, nog een hoop te doen. Kansen en uitdagingen genoeg! Het geeft me enorm veel voldoening om daar bij Greenvis een rol in te vervullen”.

Als bestuurs- en organisatiewetenschapper volg ik met veel interesse wat er op dit moment gaande is in de warmtesector, en wat de rol van lokale overheden en netbeheerders hierin is. Bij Greenvis ga ik voornamelijk aan de slag met bestuurlijke vraagstukken en procesvraagstukken van lokale overheden die de realisatie van duurzame warmte raken. Mooi dat bij Greenvis bijdragen aan verduurzaming en bestuurs- en organisatiewetenschappen bij elkaar komen in één baan!