Met twee benen op de grond

‘Kennis is koning’, geldt zeker in de wereld waarin we bezig zijn warmte te verduurzamen. Gijs Jansen is onlangs naar volle tevredenheid in dienst getreden bij HVC. Na een stage bij Greenvis, kon het duurzame talent, letterlijk en figuurlijk direct aan het werk.

Greenvis bemerkt dat er een groeiende behoefte is naar Young Professionals die een opleiding hebben genoten en ook ervaring in de markt van duurzame warmte op gebiedsniveau. Voor veel van onze opdrachtgevers wordt dit ervaren als het zoeken van een speld in de hooiberg.

Greenvis werkt nauw samen met universiteiten en hoge scholen om studenten naast de benodigde theoretische basis, ook te verrijken met praktijk kennis. De meeste stages gaan over in dienstbetrekkingen bij Greenvis, of bij een van onze opdrachtgevers.  De directe inzetbaarheid van de Young professionals wordt geprezen. Dit is de reden dat we de opleidingstrajecten verder hebben uitgewerkt.

Tegenwoordig worden naast de Young professionals, ook nieuwe medewerkers van opdrachtgevers naar de Greenvis opleidingsdagen gestuurd. De kennis en ervaring, gecombineerd met de benodigde pragmatiek zorgt voor enthousiaste opdrachtgevers en young professionals.  Ambassadeurs voor een duurzame toekomst.