Snel de juiste professional

De behoefte aan talenten met kennis van duurzame warmte en koude is groeiende door een toegenomen bewustzijn van de rol van een duurzame warmtevoorziening.
Betrokken partijen staan voor de uitdaging om aan de toenemende vraag te voldoen met een beperkt aantal professionals.

Greenvis biedt naast ontwikkeling, engineering en consultancy ook de dienst Werving, Selectie en Detachering (WS&D) aan.

Greenvis leidt in hoog tempo nieuwe warmteprofessionals op voor warmtebedrijven, netbeheerders, overheden en woningcorporaties. Dat gebeurt door on-the-job te
leren van ervaren ontwikkelaars, consultants en engineers, gestimuleerd door een persoonlijk coachingsprogramma. Op basis van deze succesvolle formule hebben in de afgelopen jaren zo’n 50 professionals een rol bij Greenvis of één van haar klanten gevonden.

Snel groeien tot volwassen warmtebedrijf
Voor MPD groene energie is er een langer durend traject geweest waarbij de uitdaging lag om van een snelgroeiend initiatief een stabiele organisatie te maken. Hiervoor zijn onder andere monteurs, werkvoorbereider, plantmanager, medewerker communcatie en projectleider geselecteerd; is er juridische ondersteuning geboden bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en andere organisatorische documenten; en is de huisstijl op een vakkundige manier opgesteld.