Nieuwe medewerkers en stagiaires

Ward van der Post is begonnen als Commercieel Ontwikkelaar, terwijl Saskia Dane en Allard van Hamersveld als engineer aan de slag zijn gegaan. Daarnaast helpen drie stagiairs mee met het beschikbaar maken van duurzame warmte voor iedereen.

 

V.l.n.r. Ward, Allard, Saskia, Max, Ferhat en Mart

Ward van der Post – Commercieel ontwikkelaar

“Het is mooi om voor een bedrijf te werken dat zo’n belangrijk aandeel heeft in de energietransitie.”

“Vanuit mijn rol binnen de detachering, waar ik 6 jaar lang in contact ben geweest met techneuten en voornamelijk engineers, werd al snel mijn interesse gewekt voor techniek. Gaandeweg heeft deze interesse in techniek zich meer gespecificeerd in het opwekken, distribueren en leveren van energie. Bij Greenvis kan ik het beste van twee werelden combineren, namelijk commercie en techniek. Daarnaast is het mooi om voor een bedrijf te werken dat zo’n belangrijk aandeel heeft in de energietransitie.”

Saskia Dane – Engineer

“Na veel jaren te hebben gestudeerd op het gebied van innovatie en duurzame energie kijk ik er erg naar uit om de kennis die ik hierin heb verkregen toe te passen in de praktijk.”

“Ik zit momenteel in mijn laatste fase van de master Energy Science aan de Universiteit van Utrecht. Naast mijn studie werk ik nu twee dagen in de week bij Greenvis als engineer. Aangezien ik al eerder bij Greenvis heb gewerkt, kon ik gelijk aanhaken en mijn opgedane kennis toepassen. Ik houd me bij Greenvis bezig met verschillende taken om zo projecten te ondersteunen. Deze taken variëren van leidingnetberekeningen in QGis tot het overzichtelijk maken van resultaten in business cases.”

Ferhat Akbas – Stagiair

“Met behulp van deze stage wil ik graag een bijdrage leveren aan de energietransitie van Nederland en mijn engineeringsvaardigheden verbeteren.”

‘Ik studeer werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en zit in mijn derde schooljaar. Tijdens mijn meeloopstage voer ik ondersteunende werkzaamheden uit voor mijn collega’s bij verschillende projecten. Door de open bedrijfscultuur van Greenvis en het enthousiasme van collega’s, word ik gemotiveerd om het maximale uit mijzelf te halen.’

Mart Gerbers – Stagiair

“Voor een betere toekomst is veel verandering en ik wil daar graag een bijdrage aan leveren, gelukkig is er bij Greenvis de mogelijkheid om hieraan te werken en veel werk,- en leerervaring op te doen.”

‘Mijn naam is Mart Gerbers en ik ben derdejaars student Werktuigbouwkunde op de Avans in Den Bosch. Momenteel loop ik stage bij Greenvis. Ik heb 9 jaar werkervaring in een horeca keuken, maar tot voor deze stage nog geen op een technisch gebied. Ik zit nog in een oriënterende fase met mijn persoonlijke ontwikkeling. Gelukkig is Greenvis een hele open werkplek waar je kan ontdekken wat wel en niet bij je past met genoeg mogelijkheden van een brede selectie werkzaamheden om uit te proberen. Ik heb al geholpen bij relatief veel projecten maar nu word ik ook echt inhoudelijk betrokken bij een van deze projecten wat een leuk vleugje verantwoordelijkheid en diepgang meebrengt. Ik kijk ernaar uit om vaker op deze manier te helpen bij projecten, want ik heb nu al in een korte tijd heel veel geleerd!’

Max Koudijs – stagiair

“Inspirerend en motiverend om te zien hoeveel energie Greenvis krijgt van de bijdrage die Greenvis levert aan de warmtetransitie.”

“Ik ben Max en ik studeer aan Avans in Breda. Ik zit in het derde jaar van de studie werktuigbouwkunde. Vanaf het eerste jaar vind ik de vakken gericht op de energietechniek interessant en daarom heb ik mijn derdejaars stage hierop gericht. De energietransitie is een thema dat vaak terugkomt, maar er wordt nauwelijks gesproken over de warmtetransitie. Het is inspirerend en motiverend om te zien hoeveel energie Greenvis krijgt van de bijdrage die zij leveren aan deze transitie. Als stagiaire krijg je de kans om meteen mee te werken aan projecten en opdrachten.”