Matchmaking: onze dienst Werving, Selectie en Detachering

Onze missie is om duurzame warmte en koude beschikbaar te maken voor iedereen. Wij verbeteren de toekomst vanuit onze passie en specialistische kennis in warmte en koude technieken en zijn daardoor in bijna elk traject van de warmtebranche actief.  Deze brede inzetbaarheid zorgt voor een groot netwerk van enthousiaste professionals in de transitie richting een duurzame warmte-sector.  Daarom helpen wij u graag om de professional te vinden die perfect past bij het profiel dat u zoekt.

Greenvis biedt naast ontwikkeling, engineering en consultancy ook de dienst Werving, Selectie en Detachering (WS&D) aan. In de afgelopen jaren zagen wij een groeiende behoefte aan talenten met kennis van duurzame warmte en koude. Het bewustzijn omtrent het verduurzamen van de warmtevoor-ziening in Nederland neemt steeds verder toe bij alle betrokken partijen, waaronder aannemers, overheden, leveranciers van warmte, woningcorporaties en meer. Door dit bewustzijn ontstaat er een groeiende vraag naar specialisten die bekend zijn in de duurzame warmte-branche. Door de relatief jonge markt is het aanbod echter vaak nog schaars.

De specialistische kennis van Greenvis biedt de ideale verbinding tussen de vraag vanuit bedrijven en het vinden van beschikbare kandidaten. Greenvis heeft de kennis en kunde in huis om in een relatief korte periode een doelgerichte search te doen naar elk type profiel dat binnen de warmtesector actief is. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een werkvoorbereider, sales engineer of social engineer.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste match? Neem dan contact op met Jessica van Dijk.