Greenvis in bestuur Jong Warmtenetwerk

Afgelopen november heeft Greenvis de eerste stap gezet naar een Jong Warmtenetwerk met de organisatie van een eerste informatieve en informele borrel voor young professionals. Na deze eerste sessie is er een bestuur gevormd van zes mensen die aan de slag gaan met het opbouwen van het Jong Warmtenetwerk. Vanuit Greenvis gaat Edwin van Vliet zich de komende tijd inzetten om de warmtesector aantrekkelijk te maken voor jonge mensen. 

Jong Warmtenetwerk is een nieuw initiatief van Stichting Warmtenetwerk, waar een jong bestuur een platform voor gelijkgestemden biedt. Het doel van het Jong Warmtenetwerk is een brug te slaan tussen young professionals, tot 35 jaar, in de warmtesector. Om in de komende jaren de bestaande bouw de overstap van aardgas naar warmte te laten maken, zijn er veel nieuwe initiatieven en ideeën nodig.

Edwin is (actief) betrokken bij de ontwikkeling en optimalisatie van warmtenetten in Nederland en neemt namens Greenvis plaats in het bestuur van het Jong Warmtenetwerk:

”De belangrijke ambitie om de gebouwde omgeving van het aardgas af te krijgen kunnen we met een nieuwe generatie enthousiaste mensen tot een groot succes maken. Met Jong Warmtenetwerk maken we de sector voor jonge mensen nog leuker en interessanter dan deze al is.”

Het Jong Warmtenetwerk is er voor iedereen die geïnteresseerd is en zich wil inzetten voor een duurzame toekomst. Of het nou gaat om technische ontwikkelingen of economische en sociale aspecten die een rol spelen bij de warmtetransitie. Dus ben jij onder de 35 en werkzaam in de warmtesector? Dan is het Jong Warmtenetwerk er voor jou!

Binnenkort volgt een aankondiging van de eerste activiteit. Wil jij hier ook bij aanwezig zijn en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan via deze link en word lid van de LinkedIn-groep.

Voor vragen kun je contact opnemen met Edwin van Vliet.