Jong Warmtenetwerk viert katoenen jubileum

Eind 2016 werd de eerste stap gezet naar een Jong Warmtenetwerk: een initiatief dat een platform voor gelijkgestemden biedt met als doel om bruggen te slaan tussen young professionals in de warmtesector. Namens Greenvis nam Edwin van Vliet plaats in het bestuur. Inmiddels viert Jong Warmtenetwerk haar katoenen jubileum en blikken we terug op de successen van 2017 én vooruit op nieuwe evenementen in het jaar 2018.

In 2017 heeft Jong Warmtenetwerk 3 evenementen georganiseerd met als thema’s sociaalinnovatie en maatschappelijk en vonden er 2 seizoensborrels plaats. Op deze events hebben we meer dan 100 unieke en enthousiaste deelnemers mogen verwelkomen die mee gediscussieerd hebben over de toekomst van de warmtevoorziening van Nederland. Tijdens deze events zijn ze op de hoogte gesteld over innovaties die op dit moment plaatsvinden en hebben ze ervaren hoe we de menselijke en sociale kant aan kunnen pakken.

Dit jaar staan alweer 4 evenementen gepland met verschillende thema’s en volgt er elk seizoen een seizoensborrel om elkaar te treffen. In week 5 vindt het eerste event van 2018 plaats, waarbij er een bezoek wordt gebracht aan het warmtenet in Ede. Vanwege de grote belangstelling is de inschrijving al vol, maar binnenkort volgt er meer informatie over het volgende evenement dat we in het tweede kwartaal organiseren.

Wil je meer weten over Jong Warmtenetwerk en uitgenodigd worden voor de bijeenkomsten, dat kan! Meld je dan hier aan bij Jong Warmtenetwerk en volg ons op LinkedIn.

Over Jong Warmtenetwerk

De toekomst van een duurzame warmtevoorziening ligt in onze (jonge) handen!

Ben je onder de 35 jaar en heb je affiniteit met verduurzaming van onze warmtevoorzieningen en de energietransitie, dan is Jong Warmtenetwerk wat voor jou! Bij Jong Warmtenetwerk verbinden we ideeën, mensen, technieken en processen om te komen tot onze gezamenlijke energietoekomst. Ons doel is jonge professionals te verbinden en een stem te geven in deze transitie – het gaat immers over onze toekomst.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten die openbaar zijn voor alle jonge professionals die meer willen weten over onze opgave. Zo bezoeken we warmteprojecten, behandelen we actuele thema’s zoals het sociale aspect van warmte en organiseren we regelmatig een borrel om te netwerken en onderling ideeën uit te wisselen.

Heb je zelf ook goede ideeën voor een evenement of wil je graag helpen met de organisatie? Neem dan contact op met Edwin van Vliet.