Ennatuurlijk Frank Soons

Ennatuurlijk en Greenvis hebben al jarenlang een nauwe samenwerking. Niet alleen de doelstelling en ambities van de bedrijven zijn overeenkomstig, de bedrijfsculturen passen ook uitstekend bij elkaar. Nederland is daadwerkelijk bezig met een versnelling in de energietransitie en de beide bedrijven komen elkaar dan ook steeds vaker tegen.

Ennatuurlijk is op de hoogte van de detacherings mogelijkheden bij Greenvis en heeft een concrete vraag neergelegd. Het zoeken naar specialisten op het gebied van duurzame warmte en koude oplossingen was voor Ennatuurlijk moeilijk en tijdrovend. Gezien de groei in duurzame energie projecten is er binnen de organisatie een urgente behoefte aan een manager met kennis, ervaring en verstand heeft van het ontwikkelen van warmtenetten. Greenvis heeft een uitstekend netwerk van experts en wist binnen afzienbare tijd de juiste kandidaat te vinden en te plaatsen. Frank Soons vervult vanaf 4 juli de rol manager van de afdeling project Engineering & Realisatie.

Wie is Frank Soons?

Mijn naam is Frank Soons en ik kom uit Sittard. Maandag 4 juli ben ik begonnen bij Ennatuurlijk als leidinggevende . De eerste dagen zijn goed bevallen mede dankzij het vriendelijke ontvangst en de positieve vipe die je meteen voelt.

Ik kijk ernaar uit om met het team en het bedrijf te gaan werken aan de diverse indrukwekkende en duurzame projecten van Ennatuurlijk. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij ENGIE als business consultant en developer om bedrijven en gebieden te verduurzamen op het gebied van Energie.

 

Wie is Ennatuurlijk?

We zijn een Nederlands en onafhankelijk bedrijf. Om Nederland duurzamer te maken, zijn goede lokale ideeën nodig. Ideeën die leiden tot oplossingen die we samen met u en voor u ontwikkelen. In partnerships combineren we goede ideeën en slimme techniek, die leiden tot innovaties. Gebruik maken van energie uit afval, van restwarmte of het effectief opslaan van energie. Onze medewerkers zijn continu alert op het verbeteren en innoveren van onze producten en diensten. Comfortabele warmte. Wij zien het als een uitdaging om warmte lokaal, met innovatieve oplossingen op te wekken. Ennatuurlijk levert energie, maar bovenal comfort. En dat is een fijn gevoel!

Bij Ennatuurlijk dragen we het koppelen van gevers en ontvangers een warm hart toe. Ondernemingen die warmte (en elektriciteit) genereren uit bij voorkeur duurzame bronnen, de gevers. En mensen of ondernemingen die deze milieuvriendelijke warmte goed kunnen gebruiken, de ontvangers. Een samenwerking voor de lange termijn waar we openstaan voor vruchtbare ideeën, innovaties en nieuwe samenwerkingen. Dat is goed voor nu en voor later. Zo is local for local misschien wel heel erg goed voor global.

Ennatuurlijk maakt nu al voor ruim 70.000 consumenten en zakelijke klanten warmte, koude en elektriciteit.