Duurzame warmte zichtbaar met online kaarten

Greenvis geeft klanten nu ook inzicht in de ontwikkeling van duurzame warmte met online kaarten. We laten bijvoorbeeld zien welke panden van woningcorporaties of gemeentes zijn, hoeveel warmtevraag er is en uit welk bouwjaar panden komen. Dit inzicht in de gebouwde omgeving gebruiken we om te laten zien welke kansen aanwezig zijn in het gebied.

Het ontwerp van een warmtenet kan naast afbeeldingen ook getoond worden met online kaarten, denk bijvoorbeeld aan verschillende conceptontwerpen die over een interactieve kaart getoond worden. Door te zoomen en lagen te filteren of aan en uit te zetten krijgen klanten een veel beter beeld van de kansen in een gebied. Daarnaast geeft de kaart meer inzicht in wat voor type gebouwen het zijn, waardoor stakeholders beter betrokken kunnen worden.

Voorbeeld 1: je kunt als ontwikkelaar in een gesprek met een woningcorporatie laten zien welke delen van hun bezit wel logisch zijn om in een scope op te nemen en welke niet.

Voorbeeld 2: een gemeente kan de online kaarten gebruiken als levend document om per wijk bij te houden welke opties er overwogen zijn en welke gekozen wordt.

Op de volgende link ziet u een fictief voorbeeld van een online kaart van Greenvis:

https://qgiscloud.com/Greenvis/IKEA_aansluiten_CLOUD_versie/

Om deze kaart te bekijken zijn de volgende inlogcodes benodigd: Username: GreenvisGuest                                                                          Password: Bekijkkaart