Duurzame gebiedsontwikkeling

In heel Nederland zijn er volop mogelijkheden om duurzame warmte te ontwikkelen op basis van lokaal beschikbare restwarmte, geothermie en/of andere duurzame warmtebronnen. Er zijn op dit moment veel meer kansen dan er opgepakt (kunnen) worden.

Greenvis ontwikkelt zelf nieuwe duurzame warmteprojecten om daarmee de energietransitie te versnellen. Lokale betrokkenheid, ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn kernwoorden van de aanpak van Greenvis. De eerste deelprojecten worden op korte termijn gerealiseerd. Vanuit die energie wordt invulling gegeven aan de grotere lokale en regionale ambitie.

Door uitgebreide ervaring in warmteprojecten heeft Greenvis de succesfactoren van een ontwikkelproces heel helder. Deze kennis zetten wij in bij nieuwe ontwikkelingen op eigen initiatief en in opdracht van onze opdrachtgevers.

Al is ieder project uniek, vaak blijken dezelfde stappen gezet te moeten worden om tot een investeringsbeslissing te komen. Ons sterk vereenvoudigde warmte-ontwikkelproces bestaat uit acht stappen: van ideevorming tot exploitatie. Hoe deze acht stappen resulteren in resultaat, lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Benieuwd hoe Greenvis u kan helpen met ontwikkelcapaciteit of het ontwikkelen van warmte in uw buurt of gemeente?

Neemt u dan contact op met Edwin van Vliet.