Workshop ‘De techniek van een warmtenet’

De energietransitie is een grote opgave waar collectieve oplossingen zoals warmtenetten een belangrijke rol zullen spelen. Maar wat komt er nu precies kijken bij de engineering van een warmtenet en waar moet je rekening mee houden? Tijdens de workshop ‘De techniek van een warmtenet’ op donderdag 27 oktober leer je er alles over. 

Tijdens deze workshop kun je als medewerker van een gemeente of netbeheerder nieuwe kennis te vergaren over warmtenetten: van idee tot ontwikkeling en realisatie. Zo ben je voorbereid om goede gesprekken te voeren als het gaat over warmtenetten als collectieve warmteoplossing.

In deze workshop nemen verschillende collega’s de inhoud voor hun rekening. Na een korte introductie, het bespreken van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van warmtenetten en een quiz ga je ook zelf aan de slag. Je komt meer te weten over o.a. de verschillende soorten warmtenetten, warmtebronnen, knelpunten en onderzoek naar de risico’s bij het aanleggen van een warmtenet. Het belangrijkste is dat jouw vragen beantwoord zijn en je na deze middag weet waar je op moet letten als het gaat over een warmtenet als collectieve warmteoplossing.

Deze masterclass vindt plaats op donderdag 27 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur op Campus Werkspoor aan de Nijverheidsweg 16 te Utrecht. Je bent welkom vanaf 14.30 uur. Aansluitend is er een borrel tot 17.30 uur. Deelname is gratis.

Meld je aan voor de reservelijst

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop

 

Meer weten over deze masterclass?

Daniël De Greef
Sr. Engineer

06 – 28797383
daniel.de.greef@greenvis.nl
Daniël De Greef