Slim en succesvol aanbieden

Om een winnende inschrijving voor een duurzaam energiesysteem te realiseren, is kennis nodig van de gehele warmteketen. Greenvis ondersteunt je door het gehele aanbestedingsproces uit handen te nemen of te ondersteunen op deelonderwerpen om de inschrijving compleet maken.

Vanuit het Nederlandse klimaatbeleid krijgen gemeenten de rol als regisseur van de warmtetransitie. In deze rol organiseren zij aanbestedingen voor collectieve warmtesystemen voor nieuw- en bestaande bouw. Diepgaande kennis en multidisciplinaire samenwerking zijn de sleutel tot een succesvolle en intern gedragen inschrijving. Greenvis ontwerpt en ontwikkelt al ruim 10 jaar warmtenetten en zet deze ervaring graag in voor het opstellen van winnende aanbiedingen.

Economisch meest voordelige inschrijving

Inschrijven op aanbestedingen kost veel tijd en vraagt expertise. De complexiteit van aanbestedingen neemt steeds verder toe, waarbij er veel meer factoren dan prijs bepalend zijn. Ontwerp, duurzaamheid, klanttevredenheid, leveringszekerheid en betaalbaarheid voor de eindgebruiker zijn slechts enkele voorbeelden van selectiecriteria. Samen met jou bepalen wij op welke punten je inschrijving het meest onderscheidend is en op welke manier we voor de winnende inschrijving zorgen. Zo ondersteunen we je bij je aanbesteding.

Flexibele capaciteit

Greenvis stelt een team van professionals beschikbaar als flexibele ondersteuning voor – of volledig uitbesteden van – het tenderproces. Dit kan gaan over ontwerp/techniek, duurzaamheid, financiën, bestuurlijk proces, participatie en/of kwaliteitsmanagement.

Afhankelijk van de specifieke hulpvraag kiezen we de juiste specialisten. Hierbij putten wij uit een team van 50 strategisch en technisch consultants, ontwikkelaars, engineers, en participatie- en marketingadviseurs. Door de diversiteit van expertise beslaan we het volledige kennisspectrum die nodig is voor het opstellen van een winnend plan. Greenvis onderscheidt zich door snel, persoonlijk en met grote flexibiliteit in te spelen op je wensen.

Voor meer informatie over slim en succesvol aanbieden, neem contact op met Christiaan

Christiaan van Soest
Ontwikkelaar

06 - 41594469
christiaan.van.soest@greenvis.nl
Christiaan van Soest