Over Greenvis

Waar staan wij voor?

Wij verbeteren de toekomst vanuit onze passie voor duurzame warmte en koude. Ons team van ondernemende experts maakt collectieve energiesystemen tot een duurzaam succes.

Onze unieke technische kennis en ervaring beslaat de hele keten van conceptontwerp tot detailengineering. Het team van consultants en engineers is trots op het resultaat. We zijn gedreven om verwachtingen te overtreffen. We zorgen voor oplossingen die we vervolgens op overzichtelijke wijze in het geheel plaatsen. Dit doen we vanuit specialistische kennis van de succesfactoren van warmte- en koudesystemen.

Greenvis levert engineering, consultancy, detachering en ontwikkeling, passend bij uw vraag.

Wat anderen over ons zeggen

“Ik ben zeer te spreken over de praktische toepasbaarheid en de technische onderbouwing van de oplossingen van Greenvis.”

Gijs van Heijster

asset manager Ennatuurlijk

“Greenvis heeft specifieke kennis van warmtenetten, -aansluitingen en de transitie van gasgestookte installaties naar duurzame warmte.”

Marco van Soerland

Manager Warmte bij HVC

Team

  • Filter op discipline:
  • Engineering
    Greenvis Engineering
  • Ontwikkeling
    Greenvis Ontwikkeling

Greenvis beschikt over een brede expertise. Ons team van consultants en engineers heeft kennis van zowel technische, financiële, sociale als bestuurlijke aspecten. Samen werken wij gepassioneerd aan één doel: Greenvis maakt duurzame warmte en koude beschikbaar voor iedereen.

Mogen wij aan u voorstellen?