Detachering

Greenvis detachering

Voldoende kennis van duurzame warmte op het juiste moment, dat kan best een uitdaging zijn. Bij Greenvis geloven we in de kracht van detachering omdat we op die manier onze kennis kunnen delen. Zo werken we elke dag aan onze missie: duurzame warmte beschikbaar maken voor iedereen. Onze kennis delen we zowel projectmatig als op flexibele basis.

Detachering voor kennisdeling

Detachering is wat Greenvis betreft een uitstekende manier waarop kennisdeling continu plaatsvindt. Sterker nog, deze manier van kennisdeling werkt twee kanten op; zowel náár als vanuit de opdrachtgever.

In de warmtetransitie zijn meerdere partijen betrokken die allemaal baat hebben om de juiste kennis, in voldoende mate op het juiste moment in te kunnen zetten. Dit kan nog weleens een uitdaging gezien zijn, aangezien niet alle partijen even thuis zijn in de wereld van duurzame warmte. Om die reden kunt u als gemeente, warmtebedrijf, netbeheerder of corporatie kort -of langdurig gebruik maken van de kennis en kunde van Greenvis.

De oplossing van Greenvis

Onze experts zijn zowel op projectmatige als flexibele basis inzetbaar, passend bij uw vraag.

Projectmatige inzet

Het kan zijn dat u tijdelijke versterking zoekt voor een project. We hebben het over een project als de begin -en einddatum redelijk vast staan en er een duidelijke stip aan de horizon is waarnaartoe wordt gewerkt. Samen met u kijken we naar de aantal benodigde uren per week en spreken een looptijd af.

Flexibele inzet

Een andere situatie ontstaat er wanneer u als gemeente of bedrijf pieken in de werkdruk verwacht, maar nog niet echt weet wanneer, voor hoe lang of voor hoeveel uur. U kunt in dat geval met Greenvis afspreken om onze kennis en kunde flexibel en op oproepbasis in te zetten. Zo bent u niet gebonden aan een vast aantal uren en kunt u snel reageren op onverwachtse rustige of drukke perioden.


Voor meer informatie over Detachering:

neem contact op met
ward.van.der.post@greenvis.nl
of bel met 06 - 38080950.